Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nefungující systém poslal fanynku vlakem přes celou republiku: Pro lístky na Čechy jela marně!

Autor: sek, zal

Zoufalá situace si žádá zoufalé činy. To si řekla fanynka Adéla Stehlíková (17), když v Hulíně opustila nepostupující frontu u terminálu a vydala se vlakem pro lístky až k pražské O2 areně.

„Vzniklo to po hodině zoufalého čekání, kdy se nic nedělo. Tak jsme se rozhodli, že rychlejší už bude jet do Prahy. Sedla jsem na první vlak a přijela,“ říká Adéla před vysočanskou halou.

Cestou byla stále v kontaktu s maminkou, kdyby se jí náhodou podařilo obelstít nefungující systém. „Třikrát už byla u placení, ale vždy ji to vrátilo,“ zalituje.

Vše tak zůstává na Adélce. Budou ještě na kase lupeny na český tým? Pokladní má ale špatné zprávy – přišla pozdě. „Je to velké zklamání, protože jsem to měla dostat k osmnáctinám. Už máme i objednané ubytování,“ smutní.

V ruce sice svírá lístky, ale jen na zápasy Švédsko – Kanada a Švýcarsko – Lotyšsko. „Nezbývá mi než soutěžit. Nebo kdyby se našel nějaký sponzor...“ doufá Adéla. Tak co, čeští hokejisté? Neodměníte věrnou fanynku, která kvůli lístkům uháněla skoro 600 kilometrů vlakem?

Hokejová fanynka Adéla Stehlíková toužila po lístcích na MS tolik, že kvůli problémům s terminály vyrazila do Prahy až z Hulína. Na Česko se ale stejně nedostane, už bylo bohužel vyprodáno.
Video se připravuje ...