Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čechův rival Courtois má další vroubek: Měl sex s holkou spoluhráče!

Autor: vba

Thibaut Courtois (22), současný rival Petra Čecha (32) v Chelsea, při svém nedávném působení ve Španělsku pořádně řádil. Kromě aférky se servírkou se tam dokonce vyspal i s přítelkyní svého kamaráda!

Tím byl před dvěma lety jeho belgický spoluhráč Kevin de Bruyne (23), jehož vztah s tehdejší partnerkou Caroline Lijnenovou (21) procházel krizí. A vzhledem k tomu, že tato trojice se znala už od mládí, rozhodl se De Bruyne poslat svou milou do Madridu, aby si odpočinula u kámoše Thibauta. To však neměl dělat!

„Kevin si myslel, že to bude dobrý nápad. Jenže stalo se tam něco, co se stát nemělo,“ vypráví Caroline s odstupem času. „Thibaut se o mě staral tak, jak jsem to ještě nezažila. Dokonce mi na rozdíl od Kevina i uvařil. Tak jsem si řekla, proč nezajít ještě dál,“ pustila si teď mladá záletnice pusu na špacír.

Naštvalo jí totiž to, že sám De Bruyne se o aférce zmínil ve své nové biografii. „Promluvila jsem o tom až nyní, protože předtím mi Kevinovi rodiče vyhrožovali soudem,“ dodává Caroline.

Na Courtoise tím praskl už druhý skandál během jeho tříletého působení v Atlétiku Madrid. Zhruba rok poté, co se vyspal s Caroline, tam totiž zahnul své přítelkyni s barovou servírkou!

Gólman Chelsea Thibaut Courtois čisté konto v derby s QPR v Premier League neudržel. Chelsea ale vyhrála 2:1, vítěznou trefu dal z penalty Hazard.
Gólman Chelsea Thibaut Courtois čisté konto v derby s QPR v Premier League neudržel. Chelsea ale vyhrála 2:1, vítěznou trefu dal z penalty Hazard.