Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hvězda Arsenalu Sanchéz má průšvih: Balil Miss Chile, jenže měl vedle sebe přítelkyni!

Autor: ps

Hvězdný útočník Alexis Sanchéz (25) šel v létě do z Barcelony do Arsenalu s tím, že se o něm bude hodně mluvit. To se děje, ale nyní ne tak, jak si představoval. Zprávami po telefonu totiž balil Miss Chile, jenže přestřelil. Vedle sebe totiž měl krásnou přítelkyni Laiu a všechno teď prasklo!

V letním přestupovém období stál Sanchéz Arsenal miliardu korun a stal se jednou z nejdražších posil v historii klubu. První zápasy se hledal, ale rozehrál se a za pár týdnů už patřil k nejlepším na hřišti.

Jenže v soukromí mu to hodně jiskří, lépe řečeno pořádně hoří! Bývalá Miss Chile Camila Andrade doma, odkud pochází také Alexis, prozradila, že od něho dostávala zprávy, v nichž ji zval na večeři a dokonce i na kratší dovolenou.

Na tom by nebylo nic divného, kdyby ale neměl přítelkyni – krásnou Laiu Grassi – se kterou byl té době na dovolené v Disneylandu! „Poprvé mě oslovil, když se s týmem Chile připravoval na mistrovství světa,“ svěřila se chilským médiím Andrade. „Odmítla jsem ho. Není můj typ, ale za velký problém považuji to, že mi pak posílal obrázky, když byl se svojí partnerkou,“ vypíchla fotbalistovy záletnické manýry.

Tato žena přiznala, že ji Sanchéz zval na rande.
Tato žena přiznala, že ji Sanchéz zval na rande.

A jak Camila věděla, že je Sanchéz s přítelkyní? „Poslal mi obrázek z Disneylandu, na kterém byl jen on sám,“ vysvětlila. Jenže tou dobou na zpravodajských webech kolovaly podobné fotky, na nichž je s Laiou. „Musela jsem se smát, kam až zašel,“ vyprávěla.

Nedalo jí to a fotbalistu popíchla. „Odpověděla jsem mu, že má hezkou fotku v novinách s přítelkyní a že by bylo hezké tam být. Ale s mým přítelem. Napsal zpět, že to je jen jeho malá neteř nebo sestřenice nebo něco takového,“ sdělila Andrade informace, které si úplně přesně nepamatovala.

Na závěr pak nejhezčí žena Chile roku 2013 sdělila všem pohledným dívkám jednu radu: „Všechny tyhle fotbalové hvězdy jsou stejné, nevěřte jim!“