Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jane Blond v akci! Ve formuli 1 odhalili nápadnou špionku s kamerou

Autor: zab

James Bond by mohl závidět, tohle je naprosto originální řešení. Vždyť posuďte sami, hledali byste špiona v někom, kdo si na sebe vezme slušivý komplet svého zaměstnavatele a vydá se pro tajné informace do tábora nepřítele? Přesně to se přihodilo ve formuli 1. Akorát místo Bonda se pustila do akce... Jane Blond.

Pohledná blondýnka oblečená do rudých barev italské stáje vyrazila s kamerou v ruce pořídit cenné záběry k depu Mercedesu.

Mladá žena se s největší pravděpodobností řídila heslem "pod svícnem je tma", tohle však přeci jen trošku přehnala.

Nová stáj čtyřnásobného mistra světa Sebastiana Vettela zřejmě toužila získat od konkurence nové informace podložené nejlépe obrazovým materiálem. A to se samozřejmě jinak než na "tajňačku" dělat nedá.

Zmiňovaná epizodka se odehrála v depu před posledním závodem sezony v Abú Zabí a na sociálních sítích vzbudila veliký ohlas.

Špionáž je ve formuli 1, kde se točí miliardové obraty, běžným jevem. Netradiční metoda mladé ženy však překvapila nejen samotné zaměstnance Mercedesu.

Pohledná špionka dokázala i přes svůj rudý oděv utajit svoji přítomnost téměř deset minut, než byla mechaniky Mercedesu odhalena a vykázána z prostoru stájí.

Vskutku originální řešení pro získávání informací
Vskutku originální řešení pro získávání informací