Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Záložník Sparty nosí na tričku nepokoje v Bratislavě: Breznaník oslavuje idioty?!

Autor: vba, ps

Dostat se do sestavy Sparty pro něho zatím bylo téměř nemožné. Michal Breznaník (28) se na hřišti naposledy objevil v září, rozhodl se tedy upoutat pozornost jiným způsobem. Navlékl si tričko s obrázkem řeže v Bratislavě, čímž oslavuje idioty, kteří přerušili zápas Evropské ligy. Myslí tohle vážně?!

Slovenský záložník s úsměvem a zdviženým palcem zapózoval s nápisem »Breznaník fanatik« a fotkou letenských chuligánů, kteří při říjnovém zápase Evropské ligy na Slovanu vzali tyče a šli se bít.

Podle mluvčího Sparty Ondřeje Kasíka jde ale o recesi. Právě Breznaníka si totiž fanoušci dodnes dobírají za to, že jeho dres měl na sobě výtržník, který patřil k nejaktivnějším.

„Takhle se bojuje o základní sestavu,“ popíchl ho například nedávno jeden z příznivců. Jenže Breznaník svou reakcí hodně přestřelil...

Další úlety Letenských hráčů

Lukáš Vácha (25)

Také »Vašon« se po incidentu na Slovanu postavil za řádící chuligány. „Vítězství na hřišti i v hledišti,“ napsal na Twitteru.

Roman Bednář (31)

Před zápasem s Plzní vložil na Instagram fotku obou rivalů. Spartu okomentoval: „Tohle je tým!“ A Viktorii: „Tohle je ho*no!“

Provokace fanoušků Slovanu zřejmě spustila celou divočinu, na kterou Sparta málem doplatila kontumací
Provokace fanoušků Slovanu zřejmě spustila celou divočinu, na kterou Sparta málem doplatila kontumací