Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fotbalista Kolář o zesnulé manželce (†30): Navždy tu budeš se mnou!

Autor: ps

Dlouho bojovala s těžkou nemocí, které bohužel v sobotu podlehla. Tereza (†30), manželka fotbalového reprezentanta a záložníka Plzně Daniela Koláře (29), pro něj byla vším. „Navždy tu budeš se mnou!“ napsal v oficiálním vyjádření klubu.

Když dal gól, složil ruce do tvaru písmene T a okamžitě hledal svoji milovanou Terezku na tribuně. Jenže ji bohužel v brzkém věku připravila o život zákeřná nemoc – rakovina.

„S obdivem jsem byl u toho, když se prala s tou nejtěžší životní zkušeností, kterou si málo z nás dokáže vůbec představit. A i přes to vždy dokázala upřímně a bez přetvářky milovat a navždy zanechat stopu v našich srdcích,“ vzpomíná Kolář .

Poznali se asi před dvanácti lety na diskotéce v Tuchoměřicích, kde přeskočila taková jiskra, která zapálila vše, co jí stálo v cestě. „Je to ten nejsilnější a nejobdivuhodnější člověkem kterého jsem měl to štěstí potkat a po jeho boku trávit tu nejkrásnější část mého dosavadního života,“ vyznal se Daniel, který je také velký bojovník. Na hřišti nikdy nedal znát žádné potíže! „Vždy náš vztah naplňovala čistou a upřímnou láskou, kterou jsem neustále cítil a pořád cítím.“

Daniel Kolář slavil góly "téčkem", které patřilo jeho manželceTereze.
Daniel Kolář slavil góly "téčkem", které patřilo jeho manželceTereze.

Tereza bude navždy v Kolářově srdci! „Nikdy těchto pár slov nedokáže vyjádřit, co k tobě cítím, Téro!!! Jsem nesmírně šťastný a vděčný za každou chvíli, kterou jsem s tebou mohl být a navždy tu budeš se mnou!! Přál bych vám všem, aby vás alespoň jednou v životě potkala taková LÁSKA jako nás, protože to opravdu stálo za to!! Díky za všechno, Miluju tě,“ vzkázal do nebe…