Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pohoda! Bony si po výhře lebedil v mrazící komoře: - 120 stupňů

Autor: rjm

Tohle musí být nějaký vtip. Afričan přece nepůjde dobrovolně do mrazu! Omyl. Exsparťanský fotbalový útočník Bony Wilfried je sice z Pobřeží slonoviny, ale po utkání s Aston Villou si lebedil v kryokomoře, kde může být i minus 120 stupňů. „Ideální regenerace,“ smál se útočník Swansea.

Bony je pochopitelně raději, když může být v teple. Pokud se ale chce udržet fit a v pohodě, občas člověk musí podstoupit i nějaká ta dobrodružství. Třeba po páteční bitvě Swansea s Aston Villou (1:0) šel kanonýr relaxovat do kryokomory, aby byl fit na pondělní mač s Liverpoolem.

SESTŘIH Premier League: Swansea - Aston Villa 1:0
Video se připravuje ...

Sám by se možná ledovou relaxací ani nepochlubil, ale klubová fyzioterapeutka Kate Reesová vyfotila útočníka v akci, jak se culí před procedurou. Snímkem se pak pochlubila na sociální síti Twitter. Malý kontejner, v němž Bony regeneroval, může být podle klubových stránek ochlazen až na minus 120 stupňů a hráč stráví uvnitř až tři minuty.

Bony vstřelil čtyři branky v jeho posledních sedmi zápasech za Swansea, proti Aston Ville se neprosadil. I tak se ale řadí mezi elitní střelce Premier League v roce 2014.

Útočník Swansea Bony Wilfried se v anglické Premier League prosazuje, patří mezi nejlepší střelce roku 2014.
Útočník Swansea Bony Wilfried se v anglické Premier League prosazuje, patří mezi nejlepší střelce roku 2014.