Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Neymar s bílými vousy řídil vozítko. Pak udělal fanouškům striptýz!

Autor: rjm

Brazilská superstar Neymar dobře ví, jak pobavit fanoušky. Na exhibici v Brazílii jim předvedl svou novou ozdobu - bílé vousy. Pak se proměnil v řidiče záchranáře a po utkání potěšil fanynky striptýzem.

Fanouškům se nová vizáž hvězdy líbila, nadšeně aplaudovali a Neymar je bavil i nefotbalovými kousky. Třeba když se jakoby zranil útočník Robinho, pomohl hráče naložit na záchranářský vozík a usedl za volant. Po krátké poradě pak odvezl Robinha ze hřiště, když marod ještě mával fanouškům.

Publiku vůbec nevadilo, že bývalý útočník Manchesteru City zranění jenom finguje. Chtěli vidět, jak si Neymar povede ve své nové roli záchranáře. Ten ji stejně jako tu fotbalovou zvládl na jedničku. Barcelonská hvězda odehrála během Vánoc hned dva charitativní zápasy.

Ještě větší poprask ale vzbudilo jeho počínání po skončení utkání. To si pro změnu přišly na své fanynky. Dvaadvacetiletý Brazilec totiž předvedl striptýz, když do hlediště hodil svůj dres i trenky a do útrob stadionu odcupital pouze ve slipech.

Brazilec tak ukázal, že je v naprosté pohodě a angažmá v Barceloně mu svědčí. Podle španělského deníku Sport by rád hrál za katalánský klub až do roku 2020. Momentálně má kontrakt do června 2018.

Brazilská hvězda Barcelony Neymar odváží při exhibici ze hřiště krajana Robinha
Brazilská hvězda Barcelony Neymar odváží při exhibici ze hřiště krajana Robinha