Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Murrayho snoubenka urážela Berdycha: A máš to, ty zasr*** český sr***

Autor: bko

Byl to nejen ostrý souboj na kurtu, ale také v hledišti. Semifinálový souboj Australian Open, který skončil vítězstvím Andyho Murrayho nad Tomášem Berdychem (3:1), pochopitelně prožívaly naplno snoubenky obou tenistů. V případě nastávající manželky britského hráče chvílemi až za hranou! Televizní kamery zachytily Kim Sears, jak si neodpustila sprostý komentář na Berdychovu adresu.

K situaci došlo v prvním setu, kdy Murray prolomil Berdychovi servis a mohl tak následně smazat svoji ztrátu. Murray je známý tím, že podobné momenty hodně prožívá a často si neodpustí na kurtu vulgární projevy.

A jeho snoubenka má zřejmě podobnou náturu. Ke svojí smůle se Searsová v tu samou chvíli ocitla v záběru televizní kamery. A co řekla? V krátkém záběru použila třikrát hanlivé slovo FUCK ve větě, která měla celkem sedm slov: "Fuckin' have it you Czech Fuckin' Fuck". Volně přeloženo: „A máš to, ty zasr*** český sr***,“

K několika vypjatým momentům mělo dojít i mezi samotnými tenisty přímo na kurtu. Fanoušci po celém světě zaznamenali, jak Berdych cestou ke své lavičce doslova probodl svého soupeře pohledem poté, co mu Murray prolomil podání.

„Kam jsem se měl dívat? Nedělejte z toho velkou věc. Byl to zápas jako jakýkoliv jiný a to je všechno. Ztratil jsem podání, takže jsem z toho určitě nebyl šťastný, ale život jde dál,“ promluvil Berdych o napětí na kurtu.

 

Do hlediště dorazila i Murrayho snoubenka Kim Searsová
Do hlediště dorazila i Murrayho snoubenka Kim Searsová