Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kdo je Murrayho sprostá snoubenka Kim? Dřív se styděla, teď urážela Berdycha

Autor: bko

V Anglii ji přirovnávají k princezně Kate. A to hlavně kvůli módním trendům, které často udává na tribuně, když sleduje zápasy svého snoubence Andyho Murrayho. Naposledy však Kim Searsová zaujala něčím úplně jiným. Po semifinále Australian Open se řešila její jadrná mluva. Kdo by věřil, že na první pohled nevinná dívka dokáže z úst vypustit větu "Fuckin' have it you Czech Fuckin' Fuck". Neboli „A máš to, ty zasr*** český sr***.“ Kdo je Kim Sears?

Dcera tenisového trenéra Nigela Searse, který vedl Danielu Hantuchovou či Anu Ivanovičovou a šéfoval ženské tenisové asociaci WTA, potkala svého osudového muže před devíti lety. Oběma bylo 17 let, Kim tehdy podle svědectví svých spolužáků se o známosti s kluky nezajímala. „Byla velmi chytrá, ale také stydlivá a vypadala velmi nevinně,“ řekl listu Daily Mail jedna z jejích kamarádek ze studií.

Od začátku jejich vztahu žili často odděleně. Murray rozjížděl svojí kariéru na turnajích po celém světě. I to Searsová uznává jako jeden z důvodů, proč jejich vztah trvá tak dlouho. Prostě se sami sobě neopotřebovali. „Patří mezi těch pár osob, se kterými si můžu popovídat během těch nejvypjatějších turnajů. Vždycky je tu pro mě,“ chválí si ji Murray.

Na konci roku 2009 se nakrátko rozešli, ale zase se rychle dali dohromady. A od té doby čelí otázkám, kdy do toho „praští“ a vstoupí do manželství. Podobně jako Kate Middleton a princ William . Tenhle příběh by měl mít šťastný konec. I když Kim už po zápasu s Berdychem asi nikdy nebude v očích veřejnosti dívkou s vybraným slovníkem...

Kim Sears na Australian Open v Melbourne.
Kim Sears na Australian Open v Melbourne.