Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Experti čtou ze rtů Murrayho snoubenky: Čím urazila Berdycha?

Autor: rou

VIDEO | Tahle kauza už žije svým vlastním životem. Záběry Kim Searsová, jak si sprostě ulevuje při zápase svého snoubence Andyho Murrayho proti českému tenistovi Tomáši Berdychovi, baví fanoušky po celém světě. A všichni řeší, co přesně vypustila při svém výlevu z úst.

I v Británii je výstup Kim Searsové žhavé téma a deník The Telegraph oslovil několik odborníků na odečítání ze rtů, aby zkusili dešifrovat, co Murrayho životní láska ve chvíli, kdy snižoval v prvním setu semifinále na 4:5 pronesla.

Některé verze se liší víc, některé míň, což oslovení experti vysvětlují špatným úhlem kamery i tím, že si dcera slavného tenisového trenéra v jednu chvíli rukou zakryla ústa. Slovíčko „fuck“, které Searsová zjevně několikrát použila, se pak dá také překládat několika českými ekvivalenty.

Co tedy odborníci nabízejí za „překlad“? Zde je šest verzí:

„A máš to, ty za**anej českej s**či!“

„A máš to, ty za**anej českej ko**te!“

„A tady to zasraně máš, ty tlustej českej s**či!“

„Zatraceně! Ten zku**enej Čech teď prohrál, ale může to dotáhnout do pěti setů…“

„To mě podrž, ty tlustej malej parchante. Ko**t jeden.“

„Miluju toho po**lanýho (nebo českýho), zkurvenýho prďocha!“

VIDEO | Podívejte se, jak si Searsová ulevila v zápase Murray - Berdych


Ať už bylo přesné znění jakékoliv, Murray se své snoubenky zastal s tím, že v tak vypjatém okamžiku to není nic neobvyklého. V Británii se teď nicméně řeší, jestli by se Kim neměla omluvit. Jedna sázková kancelář na to dokonce vypsala kurzy – 2:1, že se veřejně omluví, v kurzu 3:1 si pak můžete vsadit, že sprostá slova popře.

„Chování Kim Searsové lidi hodně překvapilo, a jestli mají odečítači ze rtů pravdu, kurz naznačuje, že by se Tomáši Berdychovi měla omluvit,“ uvedla pro Telegraph představitelka sázkové kanceláře Colar.

Do hlediště dorazila i Murrayho snoubenka Kim Searsová
Do hlediště dorazila i Murrayho snoubenka Kim Searsová