Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pozor! Blesk a vítězka ze Soči vyhlašují unikátní aukci: Získejte auto zlaté Evy Samkové!

Autor: zal

Rok jí tohle autíčko říkalo »Paní«. Teď ale může být vaše! Olympijská šampionka ze Soči Eva Samková spolu s Bleskem rozjíždí dražbu své Toyoty Aygo. A výtěžek půjde na dobrou věc.

Jezdit na prkně stejně jako zlatá medailistka ze snowboardcrossu? To je těžká věc. Zato v jejím voze, který dostala právě po loňském triumfu v Soči, může jezdit kdokoliv z vás. Stačí jediné: Vyhrát aukci, která proběhne v pondělí na Blesk.cz.

„Jsem ráda, že jsme byli schopní něco takového uskutečnit, protože si myslím, že to je super věc a že to bude pomáhat,“ říká Eva k dražbě toyoty, kterou zdobí originální grafika podobná té, kterou měla »Samčíz« v Soči na helmě. Její vlci vás budou provázet na cestách stejně, jako dohnali českou snowboardistku až ke slavnému vítězství. „Už je to rok, ale přijde mi to jako chvíle. Od té doby se toho událo tak strašně moc,“ vzpomíná Eva.

Eva Samková na chatu Blesk.cz! Ptejte se už nyní, odpoví vám v pátek od 10:00 hod.

O tom, kam poputuje výtěžek akce, rozhodla sama »Samice«. „Půlka půjde na neslyšící snowboardcrossaře. A druhá půlka na můj kemp pro děti,“ vysvětluje. Vedle hlavní dražby auta navíc proběhne i aukce, ve které budete hrát o snowboard od Evy. I ta se uskuteční v pondělí, a to prostřednictvím SMS. Sledujte Blesk a Blesk.cz, řekneme vám víc!

Jak se bude dražit

Hlavní aukce – Toyota Aygo

Dražba Toyoty Aygo, se kterým rok jezdila Eva Samková, proběhne v pondělí 9. března na Blesk.cz. Podrobnosti včas zveřejníme!

Vedlejší aukce – snowboard

I prkno od Evy se bude dražit v pondělí, nicméně jiným systémem. Aukce proběhne od 10 do 16 hodin prostřednictvím SMS. Zprávou se bude posílat výše příhozu. Na stránkách Blesk.cz pak bude informace o aktuálně nejvyšší nabídce.

Auto, které ji bavilo

Dražit se bude Toyota Aygo ve výbavě x-wave s paketem comfort. Je poháněna litrovým motorem s výkonem 69 koní a spotřebou 4,2 litru na 100 kilometrů. Má automatickou převodovku a stahovací plátěnou střechu. Reálná hodnota vozu je zhruba 230 tisíc korun, ale vyvolávací cena samozřejmě bude mnohem mnohem nižší, takže může být opravdu i vaše!