Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Výzva zlaté snowboardcrossařky Evy Samkové k aukci na Blesk.cz: Vydražte mé auto!

Autor: zal

Mrkne do kamery, oči vyvalí tak, jak to umí snad jen ona, a prohodí: „Už to natáčí? Natáčí!“ A pak zlatá Eva Samková spustí, co má na srdci. Že prostřednictvím Blesku draží své auto.

Šampionka ze Soči na svém Facebooku zveřejnila video, ve kterém nabádá fanoušky, aby se zapojili do aukce. „Za mnou stojí moje Toyota Aygo, se kterou jsem tady rok brázdila český a slovenský ulice a silnice, a vy si ji můžete vydražit na Blesk.cz,“ vysvětluje fanouškům.

Ptejte se Evy Samkové na chatu, odpoví vám dnes v 10:00!

Praktický a díky kresbě, na které se podílela i Eva, unikátní vůz se bude dražit už v pondělí. A výtěžek snowboardistka neroztočí za žádné kratochvíle – naopak s ním pomůže tam, kde to je potřeba. „Všechny peníze z dražby půjdou na dětský snowboardcrossový kempy a na neslyšící snowboardcrossaře,“ objasňuje Samková ve videu fanouškům.

Zlatá olympionička ze Soči Eva Samková draží své auto. Máte o něj zájem? Zapojte se do pondělní aukce!
Video se připravuje ...

Navíc, jak potvrzuje sama Eva, do aukce nepůjde jen auto. „Pokud nechcete tuhle super káru, tak si můžete vydražit můj snowboard od nový český značky Rocket Snowboards a můžete si skvěle zajezdit na českých sjezdovkách a užít si pořádnej konec sněhu,“ vyzývá »Samice«.