Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jejda! Jejda! Jejda! Sportovní komentátor Pavel Čapek boural!

Autor: top

Řečeno jeho terminologií, zřejmě se chtěl prosmýknout křižovatkou jako lasička. Komentátor Pavel Čapek (56) ale zapomněl dát přednost a byla z toho pořádná lapálie, která ho stála několik tisícovek...

Čapek včera krátce po obědě ve svém zánovním nissanu kličkoval ulicemi na pražském Pankráci. Při výjezdu z vedlejší ale jaksi zapomněl respektovat červeně zarámovaný trojúhelník, tedy značku »Dej přednost v jízdě«, a předkem svého teréňáku sestřelil škodovku jedoucí po hlavní silnici.

V tu chvíli to s jeho akciemi vypadalo prachmizerně. A taky že jo! Dostavila se policejní hlídka, která to Čapkovi pořádně spočítala.

Takhlo o Čapkově nehodě informuje dnešní deník Blesk.Foto archiv Blesk

„Řidič nissanu dostal pokutu za nedání přednosti v jízdě,“ řekl Blesku mluvčí policie Jan Daněk. Určitě nešlo jen o pár stovek. Další nemalou částku si navíc vyžádá oprava nárazníku, blatníku, světlometu, ale dá se předpokládat, že tohle zamázne pojišťovna.

Čapek každopádně dostal do vínku i kus štěstí, protože se bouračka obešla bez zranění. Jeho vůz navíc zůstal pojízdný, takže známý televizní hláškař mohl po sepsání protokolu nasednout a odfrčet. „Nehoda byla vyřešena na místě, dechová zkouška na alkohol byla negativní,“ dodal policejní mluvčí. Hmmmmmmmmmm...

Komentátor Čapek musel za zaviněnou nehodu zaplatit pokutu.
Komentátor Čapek musel za zaviněnou nehodu zaplatit pokutu.