Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šokující odhalení pilota formule 1: Rosberg jezdí s dámskou vložkou!

Autor: ps

Tohle je opravdu nečekané zjištění! Německý pilot formule jedna Nico Rosberg (29) přiznal věc, která není úplně normální. Mercedes řídí s dámskou vložkou! Ptáte se proč a kvůli čemu zvolil tak bizardní řešení?

Vlastní »zlepšovák« Rosberg omylem prozradil televizní stanici Sky Sport před víkendovou Velkou cenou Malajsie. Jen co si uvědomil, jakou soukromou záležitost vypustil z pusy, zarazil se.

„Když se hodně potím a kapky mi tečou do očí, mám velký problém. Trápí mě určitá komplikace s okem,“ vyprávěl německý závodník, jenž poté prozradil, jak se s tím vypořádává. „Mám v helmě takovou čelenku. Je to můj trik, můžu vám říct, jak funguje… Dal jsem si tam ženskou, jak se tomu říká?“ a v tu chvíli svoji řeč zastavil. „Ženy to nosí ve spodním prádle,“ myslel vložku. A prý vysoce absorpční!

Jenže pokud si představíte, že řídíte nejrychlejší závodní vůz planety při teplotách 75 stupňů (v kokpitu a vlhkosti 90 procent, musí vám voda z čela doslova téct. V Malajsii panují doslova nelidské podmínky. Během hodiny a půl pilot ztratí 4 litry tekutin!
Pokud si tedy někdo myslí, že jezdci F1 si jen vozí zadky, tady je důkaz, že to tak rozhodně není…

Nico Rosberg vyhrál kvalifikaci na Velkou cenu Brazílie F1 o 33 tisícin před kolegou z Mercedesu a lídrem MS Britem Lewisem Hamiltonem
Nico Rosberg vyhrál kvalifikaci na Velkou cenu Brazílie F1 o 33 tisícin před kolegou z Mercedesu a lídrem MS Britem Lewisem Hamiltonem