Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jankulovski a Ujfaluši vyrazili na exhibici s Germanwings: Snad bude vše OK!

Autor: bko, ČTK

Neváhali a vyrazili na fotbalovou rozlučku bývalého reprezentačního parťáka Davida Jarolíma. Do Hamburku na sobotní exhibici se dopravili Marek Jankulovski a Tomáš Ujfaluši letadlem společnosti Germanwings. Soudě podle rozesmáté fotografie, kterou si dal Ujfaluši na Instagram, přehnaným strachem netrpěli. A to ani navzdory tragickému pádu letadla této společnosti, který v úterý zaplatilo životem 150 lidí ve francouzských Alpách.

V Hamburku to bude v sobotu odpoledne velká sláva. Bývalý reprezentant David Jarolím udělá definitivní tečku za hráčskou kariérou. Rozloučí se s ní velkou beneficí na stadionu bundesligového Hamburku, kde prožil nejúspěšnější část svého fotbalového života a kde působil i jako kapitán.

Nebudou u toho chybět i Ujfaluši a Jankulovski. „Doufám, že bude dnes všechno OK s Germanwings,“ pochlubil se usměvavý Ujfaluši sedící v letadle společně s Jankulovskim, když na Jarolímovu exhibici vyráželi.

I Hope today it's gonna be everything ok with Germanwings...🙈✈️...with my bro @jankul18 to Hamburg

Fotka zveřejněná uživatelem Tomas Ujfalusi (@ufa17),Bře 27, 2015 v 5:44 PDT

Kromě nich fanoušci uvidí v českém dresu Jana Kollera , Marka Jankulovskiho, Zdeňka Grygeru či Pavla Kuku. Pozván byl i Pavel Nedvěd , který se však ve stejný den zúčastní Pražského půlmaratonu. Přítomen bude i Jarolímův otec Karel, trenér Mladé Boleslavi.

V dresu německého klubu by měli vyběhnout Sergej Barbarez, Zé Roberto, Frank Rost nebo trenér Thomas Doll. Objevit by se mohl i bývalý nizozemský kanonýr Ruud Van Nistelrooij, pokud mu to dovolí povinnosti u nizozemské reprezentace.

Pětatřicetiletý Jarolím hrál za HSV v letech 2003 až 2012. Odehrál za něj 342 utkání a vstřelil 19 gólů. Kariéru ukončil loni v létě v Mladé Boleslavi, kde nastoupil do funkce sportovního ředitele.