Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tenistka Vaidišová letí žebříčkem a má nový cíl: Chce se stát studentkou!

Autor: as

Bere to tak nějak pozpátku. Nejprve dosáhla kariérního vrcholu v zaměstnání, pak si zkusila bleskové manželství a teď chce tenistka Nicole Vaidišová (25)... studovat! A pozor, pověstnou rebelku láká psychologie!

To je gól! Ona, proslulá lamačka raket a na kurtu uzlíček nervů, možná jednou bude dávat rady psychicky labilním jedincům... 

„Ano, chci studovat psychologii, láká mě to,“ přiznala v rozhovoru pro ESPN. Bere to vážně, už chodila na různé kurzy. „V tenisu se nám všem toho spousta honí hlavou. A pro mě je zajímavé se na to podívat i z lékařského hlediska, jak to vše funguje,“ prozradila.

Bývalá světová sedmička se po čtyřech a půl letech vrátila na podzim k tenisu, mezitím zvládla krátké manželství s Radkem Štěpánkem a podstoupila dvě operace ramene. „Ta první v Americe se nepovedla, druhou jsem proto absolvovala v Česku,“ řekla americkému sportovnímu kanálu.

Minulý týden zaujala na velkém turnaji v Miami. A mimochodem, zase roztřískala raketu... „Jsem furt stejná. Nikdy nebudu hráčka, která by nebyla emotivní a měla nadhled nad zápasy,“ přiznala pro deník Sport.

Ideální předpoklady pro psycholožku! Bude jednou kolegyní bývalé tenistky Heleny Sukové, která psychologii vystudovala a pracuje u primáře Jana Cimického?