Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tenistka Kvitová je jako vyměněná! Hlásí návrat k tenisu, připravuje se s úsměvem

Autor: ps

Na začátku března šokovala prohlášením, že si musí od tenisu na chvíli odpočinout. Česká jednička Petra Kvitová (25) odhodila raketu a odjela se vyhřívat do tepla. Jenže jí to nevydrželo ani měsíc. Už zase tvrdě dře v posilovně, dokonce se při zvedání činek usmívá.

„S úsměvem zpátky do práce,“ oznámila čtvrtá tenistka světa na sociálních sítích. Podle fotky, kde zvedá činku, se usmívá a je vidět, že jí cvičení zase baví. Návrat na kurty se blíží, plánuje ho na semifinále Fed Cupu proti Francii, které se bude hrát 18. a 19. dubna v Ostravě.

Stále je ale otázkou, co konkrétně může za to, že se Kvitová nezúčastnila dvou původně naplánovaných turnajů (Indian Wells a Miami). „Nejsem schopna hrát na sto procent. Proto si beru nějaký čas na odpočinek, abych nabrala energii pro zbytek sezony,“ odůvodnila tehdy svoji absenci.

Podle všeho už se však dostává do tempa. Snad bude mít zase chuť k tenisu! „Dělám vše, abych znovu získala energii na potřebnou úroveň k návratu do akce,“ informovala během doby, kdy se po ní na okruhu WTA slehla zem. Přejme si, aby byl její návrat bezstarostný a hlavně vítězný!

Petra Kvitová hledá síly na další čast sezony
Petra Kvitová hledá síly na další čast sezony