Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šeredová fandila nevěrnému Buffonovi: S milencem na tribuně!

Autor: nem, ps

Tahle česko-italská trojka, to je námět na bestseler do Červené knihovny. Česká modelka Alena Šeredová (37) fandila italskému brankáři Gigi Buffonovi (37). Na tom by nebylo až tak nic divného, ale provokativně vzala také milence i děti!

V Turíně, kde stále divukrásná česká modelka a herečka Alena žije, se kopal přátelák Itálie – Anglie (1:1).  Mezi tyčemi squadry azzury pochopitelně řádil Gigi, kde ho z tribuny pozorovala žena, s níž je v rozvodovém řízení.

Chytrá Alena tím však zabila dvě mouchy jednou ranou! Ukázala celé zemi pod Apeninami, že nevěrníka Gigiho, jenž ji podvedl se sexy moderátorkou Ilarií D´Amico (41), stále miluje. Zároveň si do záletného exmanželka s gustem bodla.

Na ochozu si s ní totiž hověl její milenec – zazobaný dědic automobilové říše Fiat Alesandro Nasi (40) – a Alena mezi sebe a svého milého posadila synky Louise Thomase (7) a Davida Leeho (5), které má s Buffonem.

Pro tátu – gólmana to musel být krutější zážitek, než kdyby dostal šest »banánů« a ještě na něj spadla brána. Inu, ženská pomsta bývá zatraceně bolestivá…