Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Berdychův kat Wawrinka opustil manželku a 5letou dcerku: Útěk od rodiny! Podruhé!

Autor: as

Jeho mizerná forma posledních měsíců je objasněna! Švýcarský tenisový bourák Stanislas Wawrinka (30) má velké trable v soukromém životě. Podruhé utekl od rodiny a chystá rozvod!

Je to individualista neschopný soužití s jinými? Wawrinka opustil po desetiletém soužití manželku Ilham i pětiletou dcerku Alexii. „K mé velké lítosti už nadále nemůžeme žít spolu,“ napsal v prohlášení.

Ale pozor, to není jeho první útěk! Už před čtyřmi lety, pár měsíců po narození dcerky, opustil domov. „Chci se víc zaměřit na svoji kariéru,“ šokoval tehdy. O rok později se k rodině s náručí plnou lásky vrátil, ale nyní je manželství definitivně u konce. „Někdy život přináší nečekané veletoče, ve které byste ani nevěřili...,“ komentoval to.

Wawrinka loni vyhrál australský grandslam a byl světovou trojkou, ještě začátek letošního roku měl parádní. Vyhrál dva turnaje, ve finále v Rotterdamu porazil svého oblíbeného soupeře Tomáše Berdycha (podeváté z posledních 10 zápasů).

Jenže od půlky února je to bída! Jen 3 vyhrané zápasy na 4 turnajích, spadl na 10. Místo na světě. Co přijde teď? Cynicky se zbavil »závaží« a bude zase zářit?