Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Videa, rozhovory i pikantnosti ze zákulisí MS: Fanděte českým hokejistům s Blesk.cz!

Autor: ps

Odpočítávají se jen dny. Už jen pět jich zbývá do startu mistrovství světa v Praze a Ostravě! Hokejisté dolaďují formu, jejich manželky a děti jsou jako na trní. „Tátové, fandíme!“ vzkazují do české kabiny i se svými ratolestmi Michaela Salák se Zuzanou Novotnou. Abyste věděli o všech detailech šampionátu, sledujte naši rubriku o MS, v níž vám přineseme úplně všechno!

Videa, rozhovory, zajímavosti a jistě i pikantnosti ze zákulisí vám přineseme v nově vytvořené rubrice o domácím světovém šampionátu. Na úvod si můžete udělat přehled, kdo v jaké skupině nastoupí, zjistěte si program českého nároďáku, kdy v O2 areně vyjede na led nebo se ohlédněte za minulými ročníky mistrovství světa.

Příloha o MS v BleskuFoto archiv Blesk
Dnes velká příloha o MS v tištěném Blesku!

 

Dočtete se o šampionátu v televizi, najdete v ní rozpis zápasů, exkluzivně se dozvíte atmosféru ze zákulisí od manželek reprezentantů i to, jak se během několika posledních let změnil Jaromír Jágr.

V Česku už ale praskají teploměry, hokejová atmosféra houstne. „Nervozita je doma cítit, co si budeme povídat,“ líčila Blesku Zuzana, těhotná manželka útočníka Jiřího Novotného, která se jako správná fanynka navlékla do reprezentačního dresu. Společně se synkem Jiříkem a Michaelou Salákovou a jejími třemi dětmi podpořili národní tým. „Já bych hrozně chtěl vidět taťku s medailí,“ křičel v ateliéru s hokejkou v ruce jejich šestiletý šikula.

A v pátek to vypukne! Češi v podvečer vyjedou na led, v domácí premiéře si to na úvod rozdají s jedním z favoritů Švédskem (20:15). Všechno, co vás bude zajímat, vám přineseme zde. Tak nic nezmeškejte!