Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Olympijský vítěz a otčím Kim Kardashian: Jak se měnil v ŽENU!

Autor: bko

FOTO | Před téměř čtyřiceti lety ovládl desetiboj na olympiádě v Montrealu, teď byl možná před Brucem Jennerem ještě obtížnější úkol. Před miliony televizních diváků poprvé otevřeně promluvil o tom, že se z muže definitivně stal ženou.

O tom, že se bývalý špičkový desetibojař a hvězda televizní reality show, nechává změnit pohlaví, se spekulovalo už před časem, když se rozváděl se svou dlouholetou manželkou Kris. S tou vychovával i její tři dcery, které se hlavně díky televizi staly hvězdami showbyznysu: Kourtney, Kim, Khloé Kardashian.

Pozdější desetibojařský šampion a televizní hvězda Bruce Jenner jako chlapec
Pozdější desetibojařský šampion a televizní hvězda Bruce Jenner jako chlapec

A asi nejznámější členka klanu Kardashianů svého otčíma podpořila na sociální síti: "Láska je odvaha žít tu nejpravdivější, nejlepší verzi sebe samého. Bruce ja láska. Mám tě ráda, Bruci," napsala si na Twitter Kim s hashtagem "pyšná dcera".

Jenner v interview s Diane Sawyer v televizi ABC uvedl, že všechny tři jeho manželky o jeho pocitu, že je ženou v mužském těle, věděly.

Bruce Jenner vyženil se svou třetí manželkou tři dcery, jednou z nich je i Kim KardashianFoto Profimedia.cz
„Můj mozek je víc ženský, než mužský. Taková je má duše. Bruce žil ve lži. Žena ve mně není lež. Už to dál nešlo,“ prohlásil Jenner s tím, že jednou, již v průběhu své přeměny, dokonce uvažoval o sebevraždě. A to ve chvíli, kdy odcházel od doktora a přepadl ho dav fotografů.

„To je konec,“ říkal si prý, když chodil celou noc po své domě a přemýšlel: „Nebylo by nejjednodušší zavřít se do pokoje, vzít pistoli. Bum. Víte? Bolest je pryč. Hotovo. Jít na lepší místo,“ vykládal se slzami v očích, ale pak si prý řekl: „Přeci nemůžu něco takového udělat. Chci vědět, jak tenhle příběh skončí,“ dodal s nadějí v hlase.