Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Legendární Rio Ferdinand trpí: Rakovina prsu mu zabila ženu (†34)!

Autor: bko

Hrůzostrašnou zprávu musel vypustit do světa anglický fotbalový obránce Rio Ferdinand. V pátek v noci mu zemřela milovaná manželka Rebecca Ellisonová (†34), která prohrála svůj boj s rakovinou prsu.

„Opustila mě má spřízněná duše,“ napsal zničený Ferdinand v prohlášení. „Rebecca, má úžasná žena, odešla v míru po krátké bitvě s rakovinou v nemocnici Royal Marsden v Londýně. Byla to skvělá milující matka našich tří krásných dětí. Bude nám chybět jako manželka, sestra, teta, dcera a vnučka. Bude žít v našich vzpomínkách jako průvodce a inspirace,“ uvedl obránce Queens Park Rangers, který jménem celé rodiny nezapomněl poděkovat lékařům, kteří se o jeho ženu starali.

„Náš žal je obrovský. Ocenili bychom, kdybychom mohli truchlit nerušeně a v soukromí,“ dodal Ferdinand v prohlášení. Svou soustrast mu sdělil i jeho současný zaměstnavatel. „Myšlenky každého v Queens Park Rangers jsou v této nesmírně obtížné chvíli s Riem a jeho rodinou,“ napsal klub.

Ferdinand se oženil s Rebeccou v létě roku 2009 poté, co obránce pomohl získat Manchesteru třetí titul v řadě. Klub jeho srdce, se kterým vyhrál šestkrát Premier League a oslavil triumf i v Lize mistrů, se také připojil k vyjádření soustrasti.

„Myšlenky všech lidí v Manchesteru United jsou dnes s Rio Ferdinandem, jehož manželka bohužel minulou noc zemřela,“ uvedl klub v prohlášení.

Na Twitteru smutnou událost okomentoval i bývalý Ferdinandův spoluhráč právě z United Peter Schmeichel. „Opravdu smutná zpráva, že Rebecca Ellisonová, manželka Rio Ferdinanda, zemřela. Upřímnou soustrast pro Ria, jeho děti a celou rodinu. RIP,“ vzkázal.

Rio Ferdinand s Rebekou na charitativní akci United
Rio Ferdinand s Rebekou na charitativní akci United