Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tenistka Barbora Strýcová a zpěvák David Kraus: Překvapivý pár?!

Autor: as

Letos se po osmi letech rozvedla a dost možná už buduje nový vztah. Tenistku Barboru Strýcovou (29) doprovází v grandslamové Paříži zpěvák David Kraus (35)!

Šuškalo se o tom už nějakou dobu, že ti dva k sobě mají blízko. Charismatický David, syn populárního baviče Jana Krause, se s Bárou potkal loni v říjnu, kdy tenistka přijala pozvání do pořadu jeho otce.

Teď už jí fandí přímo v antukovém království Rolanda Garrose! Na krku oficiální akreditaci pro rodinné příslušníky tenistů s označením »Family Strycova«, díky níž mu je v areálu otevřeno mnohem více dveří než jen klasickému »hostovi«. Důkaz, že už jsou tak trochu rodina?!

Bez partnerů

Oba jsou singl, tak proč ne? Bára se vdávala už ve dvaceti, stala se z ní paní Záhlavová-Strýcová. Letos v lednu se ale s Čechoněmcem Jakubem Záhlavou rozvedla a od dubna už hraje tenis znovu pod dívčím jménem Strýcová. „Vyndala jsem si ho z mého příjmení. S Kubou jsme zažili super i špatné chvíle. Byl to trošičku stres,“ přiznala a ohledně nového vztahu si hlavu nelámala: „Asi si někoho najdu, až skončím kariéru,“ smála se.

Nejspíš se jí to s Davidem povedlo dřív! Kraus je známý lamač dívčích srdcí, ale ani »osudová« láska k modelce Anetě Vignerové mu štěstí nepřinesla. Třeba bude klapat vztah na dálku s tenistkou!

Zpěvák David Kraus s akreditací pro rodinné příslušníky.
Zpěvák David Kraus s akreditací pro rodinné příslušníky.