Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Soukalová ukázala číslo, fanoušci volali: Ale nového přítele nehledám

Autor: ivp

Splnila, co slíbila. „Když můj přítel Petr Koukal nevyhraje na Evropských hrách medaili, zveřejním své číslo,“ hlásila Gabriela Soukalová. A jelikož český badmintonista ve své snaze neuspěl, včera večer se na jejím fanouškovském Facebooku opravdu její telefon objevil. Soukalová proto ihned zvedala telefony svých fanoušků a se všemi, kdo se jí dovolali, si povídala. „Bylo to skvělé,“ řekla.

Bralo se to jako solidní hec. Sranda. Ostatně, v tomhle je Gabriela Soukalová známá.

Že ale bere sázky vážně a neutíká, když má platit, dokázala česká biatlonistka, když její snaha namotivovat svého přítele Petra Koukala nevyšla. „Když nepřiveze medaili, zveřejním své číslo,“ hlásila na Facebooku.

A když Koukal na Hrách skutečně vypadl ve čtvrtfinále, vyvěsila včera svůj kontakt. A pod to jen napsala: „Kdo chce, může mi zavolat. Ale ve vší slušnosti prosím. Na příjmu bych měla být do 20:00. Jsem zvědavá, jak tohle dopadne...“

Krátce předtím totiž přiznala:

„Petra jsem chtěla takto veřejně hecnout. Byla to legrace. Kdo nás zná, ví, že si ji umíme udělat i ze sebe. Hodně lidem došlo, že jsem neřekla telefonní a spekulovali, jestli to bude číslo bot, nebo startovní, nebo jak se vlastně z toho vyvleču. Tak jsem to původně zamýšlela. Reakce lidí mě nakonec motivovaly, že zveřejním skutečné číslo. Ale nového přítele samozřejmě nehledám. S Petrem jsme moc šťastní a na rande s nikým nepůjdu,“ vysvětlovala Soukalová na webu českého olympijského výboru.

Navíc nešlo o žádnou únikovou variantu, česká biatlonistka skutečně zveřejnila své pravé číslo.

„Bude to zajímavá sonda do lidských duší. Jsem opravdu zvědavá na reakce. Když bude nejhůř, zkolabuje mi telefon anebo prostě číslo změním. Anebo mi vůbec nikdo nezavolá,“ usmívala se.

Sama však byla zájmem překvapená.

„Byli jste neuveřitelný! Přes dvě hodiny jsem zvedala každé číslo. Ani popravdě netuším, kolik jich bylo. Ale to nejdůležitější je, že všechny hovory byly pozitivní. Moc vám za ně děkuji. Zvedli jsme mi náladu! Teď musím odpočívat a vybalit si po cestě na soustředění. Už zase makáme. Tak se nezlobte, ale telefon odkládám. V září vás ráda uvidím na mistrovství republiky na kolečkových lyžích v Letohradě,“ dodala česká biatlonistka a dvojnásobná medailistka z MS.