Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záletník Buffon si u moře užívá s těhotnou milenkou: Šeredová kouká v Česku do přírody

Autor: vba

Kvůli milence rozvrátil rodinu, ale na radosti mu to neubírá. Gigi Buffon (37) sebral Aleně Šeredové (37) děti a vyrazil s nimi a milenkou k moři! A česká sexbomba? Ta v Krkonoších sleduje srnky...

Kvůli dlouhé sezoně má italský gólman krátkou letní pauzu, chce ji proto naplno využít. »Vypůjčil« si tudíž od Šeredové, s níž je stále v rozvodovém řízení, synky Louise Tomase (7) s Davidem Leem (5) a vyrazil na týdenní dovolenou do Toskánska společně s Ilarií D’Amicovou (41)!

Ta je podle zpráv z apeninského poloostrova ve třetím měsíci těhotenství a na jejím bříšku je to pomalu znát. Gigi se tak má co ohánět. Kromě starostí o své dva caparty totiž musí dohlížet i na Ilariinova syna Pietra (5) a do toho ještě jako správný milenec neustále italskou moderátorku zulíbávat...

A co dělá Alena? Pozoruje srkny v Krkonoších!

Jak přežívá Alena Šeredová chvíle bez svých dvou kluků, které poslala na prázdniny za tatínkem Buffonem do slunné Itálie? Sama v krkonošských lesích!

Místo dětského křiku tam českou vicemiss z roku 1998 přivítala romantická scenérie s volně pobíhajícími srnkami. „Neposkvrněná příroda,“ libovala si Alena na Twitteru.

Šeredová na záletného manžela kašle, je na dovolené v Krkonoších, kde pozoruje srnky.Foto Facebook

Buffon si užívá na dovolené s těhotnou milenkou.
Buffon si užívá na dovolené s těhotnou milenkou.