Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ceny dresů Petra Čecha šly v Chelsea markantně dolů: Levný výprodej!

Autor: om

Je libo oranžové, žluté, nebo modré triko s jedničkou a jmenovkou CECH na zádech? Výprodej nejen na serveru bývalého zaměstnavatele brankáře Petra Čecha (33), ale také přímo ve fanshopu londýnského klubu, už začal…

Originální dresy Petra Čecha ve slevě mají totiž jednu drobnou »vadu« – logo Chelsea na prsou. Z ceny 149,99 dolarů (3 675 korun) spadla cena v oficiálním shopu na 89,99 dolarů (2 205 korun). Sleva 1475 korun na triko, to není špatná věc!

Můžou jít celkem na dračku. Až na pár ultrafanoušků, kteří svou frustraci z gólmanova přestupu vykřičeli do světa spálením jeho dresu a pochlubili se tím na sociálních sítích, má i mnoho příznivců. Po jedenácti letech oddaných služeb a odchodu, který byl vynucen odsunem na post dvojky, si třeba i po Čechově přestupu ke konkurenci tenhle dres koupí.

Dresy Čecha s logem Arsenalu mají být v prodeji od příštího týdne. Proč tak pozdě? Podle všeho budou s číslem 1. Těch pár dnů je na to, aby záležitost někdo vysvětlil tomu, kdo ji nosil doteď, brankáři Wojciechu Szczesnému.

Zatím brankářská trika prodává Arsenal bez jmenovky a bez čísla, ta stojí 60 liber (2 310 korun).