Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Penis hvězdy NBA se objevil v televizi. Neuvěříte, na co si lidé stěžovali!

Autor: Patrik Vacek

Bláznivější už to snad ani být nemůže. Před měsícem ukázal basketbalista LeBron James nechtěně penis během přímého přenosu finále NBA. Americká obdoba české Rady pro televizní a rozhlasové vysílání nyní musí řešit nezvyklé stížnosti od dotčených diváků, které chlouba sportovce pohoršila.

Probíhal čtvrtý zápas finálové série Cleveland Cavaliers a Golden State Warriors. LeBron James si u střídačky upravoval dres a dávaje si ho za trenky nechtěně odhalil ani ne na vteřinu svůj úd. Tento moment byl pro hodně lidí u televizních obrazovek nakonec daleko zajímavější než konečný výsledek utkání.

LeBron James se v televizním přenosu nechtěně pochlubil svou chloubou... Ale někteří diváci byli potěšeni, že jsou větší... asi hvězda
LeBron James se v televizním přenosu nechtěně pochlubil svou chloubou... Ale někteří diváci byli potěšeni, že jsou větší... asi hvězda

Jen pět lidí z 18,5 milionu diváků, kteří sledovali zápas, si však na nevhodný moment v živém vysílání stanice ABC stěžovalo. A obsah dopisů stál za to! „LeBron ukázal penis v televizi, a zničil mi tak moje rande. Musel jsem se totiž v opakovaných záběrech několikrát podívat, jestli se to doopravdy stalo. Ujel mi tak autobus a nestihl jsem schůzku na laserovou hru. Udělal to určitě schválně,“ líčila jedna z dotčených osob.

Vtipná byla ale i další reakce na basketbalový striptýz. „Jsem v šoku! Nechci, aby mé děti v televizi viděly mužské genitálie. Mléčné žlázy, prsa, vagíny a stydké pysky, na to jsme zvyklí, ale ne na mužský penis! Ať se to příště neopakuje,“ zdůrazňoval další pisatel.

Došlo ale i na poměřování. „Nečekal bych, že celostátní kanál něco podobného ukáže. Teď alespoň vím, že jsem větší než největší hvězda NBA,“ chlubil se stěžovatel.