Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jágr je v Česku, poprvé se sklouzl na Kladně: Opálený na ledě bez helmy!

Autor: jar, ps

V tajnosti se z Las Vegas vrátil domů, kde se hned pustil do svých manažerských povinností. Nejdřív to vypadalo, že si dnes majitel Rytířů Jaromír Jágr (43) splní jen své úkoly v kanceláři, jenže pak neodolal, nazul si brusle a poprvé se v létě sklouznul na kladenském ledě. Opálený a bez helmy!

Když jej přesně v poledne přivezl jeho osobní řidič Šáňa před jeho domovský zimák, » Džegr « už z okýnka svého BMW na redaktora Blesku volal: „Dneska na ledě nebudu, jedu jen na oběd, takže mě ani nemá cenu fotit,“ smál se.

Hned, jak své namakané tělo, kterému dával měsíc a půl zabrat v Las Vegas, vyložil z vozu, sesypaly se kolem něho děti z hokejové školy kladenských Rytířů. Slavná 68 s úsměvem zapózovala a dokonce přistoupila na hromadnou fotku.

Proslov k hráčům i první dřina na ledě. Jágr trénoval v Kladně
Video se připravuje ...

Jak Jágr před letitou halou ucítil vůni čpavku, svůj názor, že na led nepůjde, změnil. „Možná se ještě dneska na ledě svezu, ale taky se ti může stát, že tady budeš tři hodiny zbytečně a budeš muset přijet jindy,“ mlžil útočník Floridy, jenž si v sezoně vydělá 3,5 milionu dolarů (84,5 milionu korun) svými tradičními vtípky.

Hodinu po poledni vyjela na led druhá tréninková skupina prvoligových Rytířů a bylo jasno. Jaromír v civilu nazul brusle, helmu nechal v šatně. Takhle si vychutnal první letní rundu na domácím ledě. Vydržel celou tréninkovou dávku, tedy 40 minut. Vydýchal se, převlékl a zmizel ve svém bouráku…

Jaromír Jágr se vrhl v Kladně na led hned po svém návratu z Las Vegas
Jaromír Jágr se vrhl v Kladně na led hned po svém návratu z Las Vegas