Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kadlec a půvabná Renata: Rozchod! Koho teď hledá? Na vzhledu záleží!

Autor: Patrik Vacek

Přišlo to jako rána z čistého nebe. Fotbalista Václav Kadlec plánoval společnou budoucnost s přítelkyní Renatou. Koupili si a nechali si zrekonstruovat velký byt, obstarali si pejska Scoobyho a vše už bylo pomalu připravené na založení rodiny. Letos v létě se překvapivě po více než pěti letech vztahu rozešli. Reprezentační útočník to minulý týden prozradil na serveru pro ženy herstyle.cz a promluvil i o tom, jak narazil na zlatokopky.

Když se mu nedařilo, na hřišti měl oporu a jistotu v půvabné partnerce Renatě, která se o něj starala, aby nestrádal ani co se týče jídla. „Do restaurace občas zajdeme, ale hlavně vaří přítelkyně. A moc dobře. Třeba svíčkovou umí fakt skvěle,“ pyšnil se ještě nedávno Václav umem roztomilé blondýnky.

Zařídila mu byt

Dovedná byla i co se týče zařizování jejich hnízdečka lásky v Praze na Jarově. Dokázala zútulnit nový byt velký přes 130 m2 a Kadlec si opět lebedil, jak je šikovná.

Václav Pilař a Václav Kadlec s partnerkami na vyhlášení Fotbalisty roku 2014
Václav Pilař a Václav Kadlec s partnerkami na vyhlášení Fotbalisty roku 2014

„Renata to měla pod palcem. S designovým studiem řešila nábytek na míru, měla rozhodující úlohu ve výběru materiálů a jejich barevném provedení. A také řešila, jaké obrazy budeme na stěnách mít,“ tvrdil útočník Eintrachtu Frankfurt. Teď už ale společné prostory ani lože v bytě nesdílejí.

„Bohužel nejsem zadaný,“ oznámil v rozhovoru Kadlec. Kdo se s kým rozešel, už ale neřekl. Zato se hned rozpovídal, jak by měla vypadat jeho vysněná dívka. „Měla by mě zaujmout celkově vzhledem. Kdo říká, že to není důležité, tak kecá. Musí mít i pěkný úsměv a být komunikativní. Hlavně nesmí být sprostá jak dlaždič,“ řekl někdejší hráč Sparty.

Zlatokopku poznám

Nejdůležitější atributy má však jeho vyvolená mít takové, aby ho měla ráda a uměla se postarat o domácnost. Pokud nyní větří šanci v mladém a bohatém fotbalistovi některé zlatokopky, mají smůlu. Kadlec je hned odhalí.

„Už jsem měl tu čest je potkat, ale nikdy to nedospělo do takové fáze, že bych si je pustil k tělu. Docela rychle je totiž poznám,“ pověděl Václav. A pokud by přece jen narazil, měla by smůlu i dotyčná zlatokopka.

Už tolik neutrácí

Kadlec přestal zbytečně vyhazovat peníze za drahé oblečení a doplňky. „V tomhle jsem se dost změnil. Dřívě jsem si myslel, že co je drahé, je zároveň i hezké a super. Nenapadlo mě, že to vypadá blbě a není to sladěné, ale časem jsem trošku dospěl. Vím, že i z levnějších věcí se dá úplně nádherně obléct,“ směje se uvědomělý módeman Kadlec.