Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ronaldo se prohnul! Svému agentovi dal jako svatební dar řecký ostrov

Autor: pod

Hvězda Realu Madrid Cristiano Ronaldo má hodně peněz. A zbytečně je určitě nešetří. Neutrácí ovšem jen za sebe, rád pomůže charitě a také si váží svých přátel a známých. Jedním z nich je také vlivný fotbalový agent Jorge Mendes, kterému dal Portugalec nečekaný svatební dar.

Mendes je v Ronaldově životě velmi důležitou postavou. Hodně mu pomohl hlavně ve fotbalistově začátcích, stále se mu pak stará o veškerý servis. A taky mu dohaduje smlouvy, díky kterým Ronaldovi každý rok přitečou na účet desítky milionů eur.

Ronaldo si svého agenta váží, navíc je pojí kamarádství. Proto nemohl hvězdný fotbalista chybět na krajanově svatbě. A pro Mendese si připravil pořádné překvapení. Jako svatební dar mu dal ostrov v Řecku.

Cristiano není zdaleka prvním, kdo v Řecku ostrov pořídil. Zadlužený stát je totiž nucen své přírodní bohatství prodávat. Ceny se různí, pohybují se od 80 milionů korun až po 1,4 miliardy. Kolik Ronaldo za ostrov zaplatil, se neví.

Na Mendesově svatbě každopádně nechyběly ani další fotbalové hvězdy v čele s Jamesem Rodríguezem. Ronaldo si nicméně připravil nejoriginálnější svatební dar.