Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dojemné! Nemocný Čišovský podpořil Slováky, dostal kytku k výročí

Autor: bko

Aspoň na chvíli se těžce nemocný fotbalista Marián Čišovský vrátil do slovenské reprezentace. Své bývalé spoluhráče navštívil na sraze v Senci, objevil se i na charitativním koncertě v Bratislavě, kde pozdravil fanoušky, kteří ho vítali bouřlivým potleskem. Od slovenského kouče Jána Kozáka pak dostal obří kytici k desátému výročí svatby s manželkou Martinou.

Ač bojuje s nevyléčitelnou Amyotrofickou laterální sklerózou (ALS), zdaleka nemyslí jen na sebe. Marián Čišovský spolu se slovenskými reprezentanty podpořil ve čtvrtek znevýhodněné děti na koncertě Integrace svítí pro všechny děti stejně.

Integrácia: repre, Kozák a manželia Čišovskín

VIDEO: Slovenská #repre tréner Ján KOZÁK, Marián ČIŠOVSKÝ s manželkou a 11 000 detí na koncerte Integrácia svieti pre všetky deti rovnako na bratislavskom zimnom štadióneĎalšie slová sú zbytočné

Posted by Slovenský futbalový zväz on 3. září 2015

Když se Čišovský objevil na pódiu spolu se svými bývalými parťáky, zaplněný Stadion Ondřeje Nepely bouřil. Bývalý obránce Plzně pozdravil diváky a dočkal se i překvapení, když za ním přišla manželka Martina a kouč Kozák jim popřál k výročí sňatku.

Pak populární „Čiša“ rozdával suvenýry fanouškům a vyprovodil slovenský tým na cestě do Ovieda s přáním dobrého výsledku v boji s úřadujícími evropskými šampiony ze Španělska. „Když postoupíme, bude Čišo jedním z těch, kterým věnujeme postup,“ má jasno kapitán Slováků Martin Škrtel.

Hašek, Horváth či Straka. Hvězdy podpořily Čišovského a boj s ALS
Video se připravuje ...

Vzkazy pro Mariána Čišovského. Podpořil ho Hašek i Straka
Video se připravuje ...