Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tenisové krásky v Singapuru. Kvitová odhalovala, Šafářová schovávala

Autor: bko

Do Singapuru se slétly nejlepší a nejkrásnější tenistky světa! A mezi účastnicemi Turnaje mistryň se při slavnostním losu rozhodně neztratily ani Češky, které budou hrát hned čtyři – Petra Kvitová a Lucie Šafářová ve dvouhře (Šafářová i ve čtyřhře) a deblistky Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou.

Petra Kvitová se před startem slavnostního podvečera tradičně pochlubila na Twitteru svou róbou, za kterou děkovala jisté Tatianě. A Petře to opravdu moc slušelo, stejně jako ostatním tenistkám.

Osmička uchazeček o pohár na Turnaji mistryň v Singapuru, třetí zprava Petra Kvitová, úplně vpravo pózuje Lucie šafářová
Osmička uchazeček o pohár na Turnaji mistryň v Singapuru, třetí zprava Petra Kvitová, úplně vpravo pózuje Lucie šafářová

Zatímco většina z nich zvolila kratší střih, z řady vybočovala Lucka Šafářová , která oblékla šaty až na zem. Na kráse jí to ale rozhodně neubralo.

Páteční los pak obě Češky ve dvouhře poslal do jedné skupiny, takže bude mít Šafářová další možnost Kvitovou poprvé v kariéře porazit. Nejlepší by ale bylo, kdyby postoupily obě!