Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyhozená doktorka Chelsea se vdala: Pozvánka pro Mourinha? Ani náhodou!

Autor: ps

Žádná lesbička ani sexuální mašina. Bývalá doktorka Chelsea Eva Carneiro (42), kterou z londýnského klubu vyhnal bezcitný kouč José Mourinho, ukázala světu pravou tvář. V hlavním městě Anglie se provdala za obchodního konzultanta Jasona De Cartereta.

Portugalský kouč vjel v srpnu pohledné doktorce do vlasů, když se snažila na trávníku hájit zdraví svých fotbalistů. Podle Mourinha vběhla na hřiště v nevhodnou chvíli a od té doby se na lavičce Chelsea neobjevila. Pak se na Josého a jeho partičku vykašlala úplně, podala výpověď.

Velkoklub ze Stamford Bridge se od té doby propadá ke dnu, Carneiro vzkvétá do krásy. Byla tak neodolatelná, že si jí partner Jason vzal za ženu. A to i po všech peprných zprávách, že je lesbička respektive sexuální mašina.

Luxusní svatba v Londýně zaznamenala velkou pozornost, jistě neutekla ani Mourinhovi, ale kde byl? Pozvánka mu určitě nedorazila!

Krasavice Eva se »vybodla« nejen na nesnášeného trenéra, ale na obřad nepozvala ani jednoho hráče Chelsea! Možná to bylo tím, že se jí při sporu s Mourinhem nikdo z fotbalistů nezastal? Jediným »čutálistou«, jenž do kostela svatého Patricka dorazil, byl bývalý gólman Mark Schwarzer. Ten už ale hájí barvy třetího týmu Premier League Leicesteru City.

Druhé novomanželské políbení bývalé lékařky Chelsea Evy Carneiro.
Druhé novomanželské políbení bývalé lékařky Chelsea Evy Carneiro.