Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Škrtel je všude! Stihl Fed Cup, SuperStar, gól City i foto s Djokerem

Autor: pan
  • Martin Škrtel toho za pár dní stihl opravdu hodně

    Tenhle borec se opravdu nenudí. Opora slovenské fotbalové reprezentace a anglického Liverpoolu Martin Škrtel stihl během několika dní tolik akcí, že by to každému jinému vystačilo na čtvrt roku. Dva mezistátní zápasy za reprezentaci, návštěva fedcupového finále českých tenistek, symbolická účast v porotě Česko Slovenské SuperStar, gól v ligovém zápase Premier League proti Manchesteru City i tenisový Turnaj mistrů. Solidní program, co říkáte?

  • Pátek, 13. listopadu

    Pár hodin před tragickými teroristickými útoky v Paříži nastoupil Martin Škrtel k přátelskému mezistátnímu utkání mezi Slovenskem a Švýcarskem. Třicetiletý fotbalista se mohl spolu se svými spoluhráči a fanoušky na zaplněném trnavském stadionu radovat z cenného vítězství 3:2 nad týmem, se kterým se mohou Slováci znovu potkat příští rok na EURO ve Francii.

    Martin Škrtel si zahrál v mezistátním utkání proti Švýcarsku (archivní foto)Foto Reuters

  • Neděle, 15. listopadu

    Pokud byste čekali, že si bek Liverpoolu dopřeje po úspěšném zápase pár dní klidu, jste na omylu. V neděli se brzy jednatřicetiletý fotbalista zúčastnil fedcupového finále mezi českými a ruskými tenistkami. A rozhodně nelitoval. Dramatický souboj rozhodla až závěrečná čtyřhra. A po ní už mohl slovenský reprezentant spolu s českými tenistkami slavit zisk čtvrtého triumfu za posledních pět let.

    V hledišti nechyběla opora Liverpoolu a slovenský fotbalový reprezentant Martin ŠkrtelFoto Pavel Mazáč (Sport)

  • Pondělí, 16. listopadu

    Na odpočinek není čas. Už o den později se Martin Škrtel objevuje v barrandovských studiích, aby se zúčastnil natáčení třetího finálového kola pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar. Svoji možnou budoucí roli si vyzkoušel po boku Pavola Habery, slovenského hokejového brankáře Jána Lašáka či české zpěvačky Marty Jandové.

    Martin Škrtel jako člen poroty v Superstar spolu s Jánem Lašákem (vlevo) a Pavolem HaberouFoto instagram.com

  • Úterý, 17. listopadu

    Vražedné tempo nepolevuje. Den poté je Škrtel opět na Slovensku, kde se zúčastní dalšího mezistátního zápasu slovenského národního týmu proti Islandu. A jeho tým před fanoušky v Žilině opět slaví výhru, tentokrát 3:1. Slovenský bek se na zápas divá jen z lavičky, přednost dostali jiní.

    Martin Škrtel si proti Islandu nezahrálFoto Jaroslav Legner (Sport)

  • Sobota, 21. listopadu

    Martin Škrtel slaví gól do sítě Manchesteru CityFoto Reuters

    Pekelný Škrtelův program pokračuje opravdu stylově. Jeho Liverpool se v rámci Premier League střetává s jedním z největších kandidátů na titul - Manchesterem City. "Reds" však svého protivníka na jeho hřišti zničí nečekaně jednoznačně 4:1, slovenský reprezentant se na demolici soupeře podílí čtvrtou brankou v 81. minutě, která definitivně uzavírá skóre utkání.

    2499583:gallery:true:true

  • Neděle, 22. listopadu

    Martin Škrtel spolu s manželkou a světovou jedničkou Novakem DjokovičemFoto instagram.com

    O den později si rodák z Handlové naděluje odměnu. Spolu se svou ženou navštívil finále Turnaje mistrů a hned odcházel s cenným suvenýrem, totiž společnou fotografií se světovou jedničkou Novakem Djokovičem, který ve finále udolal Rogera Federera. "Je pro mě veliká čest potkat se s tímto chlápkem. Je obrovskou osobností v tenise, ale zároveň zůstal i skvělým člověkem v normálním životě," psal na sociálních sítích Škrtel.

    Djokovič znovu ovládl Turnaj mistrů, ve finále zdolal Federera
    Video se připravuje ...
     

     

     

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###