Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

V Anglii drtí hvězdy i rekordy, ale válčí s rodinou: Kvůli starší přítelkyni!

Autor: vba

Na hřišti se stal senzací, kanonýr Jamie Vardy (28) boří rekordy a s Leicesterem vládne celé lize. V osobním životě ale kometa anglického fotbalu válčí se svojí rodinou!

Ještě před třemi roky hrál pátou anglickou ligu. O víkendu ale Vardy vyrovnal rekord legendárního Ruuda van Nistelrooye, když se trefil v desátém utkání Premier League v řadě. Hlavně díky rychlému útočníkovi se podceňovaný Leicester dostal do čela tabulky.

Čerstvý reprezentant tak zažívá své nejlepší momenty ve fotbalové kariéře. V osobním životě už to ale tak veselé není. Kvůli snoubence Becky (33) totiž odepsal celou svoji rodinu!

2399840:gallery:true:true

Zlatokopka

„Ta žena se postavila mezi něj a Jamieho matku,“ řekl deníku The Sun Vardyho dědeček. A zvlášť otec údajné zlatokopce nemůže přijít na jméno. „Je to smutné. Celý život jsem se ho snažil dostat na vrchol. A pak, když se tam dostane, tak mi ho někdo ukradne,“ kroutí hlavou táta Phil.

Svatbu neuvidí

Vardy je však na straně své aktuální lásky, s níž má roční dceru Sofii. Tu ale fotbalistovi rodiče mohou vidět růst jen z fotek, neboť s nimi Jamie přerušil kontakt.

Rozpory vyvrcholily tím, že Vardy svoji část rodiny vůbec nepozval na svatbu, kterou s Becky v létě plánují! „I kdyby změnil názor, tak tam nepůjdeme,“ sdělil otec. Žena, která rozkol v rodině vyvolala, si z toho však nedělá velkou hlavu a kritiky ignoruje. „Můj svět, mí kamarádi, má láska, můj život,“ napsala Becky na Twitter.

2473620:gallery:true:true

2440644:gallery:true:true