Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Real už štvou Ronaldovy manýry: Za kým létá po tréninku do Maroka?!

Autor: bko

Už to přerůstá rozumnou mez! V šatně i ve vedení Realu Madrid se šíří nelibost s hvězdnými manýry Cristiana Ronalda. Spoluhráči i trenér Rafael Benítez mají pocit, že se čím dál tím míň soustředí na fotbal, což se logicky podepisuje i na jeho výkonech. Vadí jim především jeho každotýdenní výlety do Maroka. Tam totiž létá svým luxusním soukromým tryskáčem klidně i odpoledne po tréninku…

Ronaldo si svou novou lásku, proudový Gulfstream G200, pořídil před časem za zhruba 19 milionů eur (asi 485 milionů korun). Luxusní letadlo pro osm cestujících a dvě letušky použil nejen k cestě do Londýna na premiéru filmu o své maličkosti, ale především k výletům do Maroka.

Cestuju sám, napsal si Cristiano Ronaldo na Instagram k fotce ze svého luxusního tryskáče
Cestuju sám, napsal si Cristiano Ronaldo na Instagram k fotce ze svého luxusního tryskáče

Tam létá za svým kamarádem, kickboxerem Badr Harim. Za parťákem, se kterým má moře fotek na sociálních sítích a titulují se na nich brácho, se Ronaldo vydává klidně jen na otočku po tréninku – ve tři odpoledne vyletí z letiště poblíž Madridu a v noci se vrací domů, aby ráno stihl regeneraci.

Podle informací deníku El Confidental ale právě tyhle výlety vzbuzují čím dál větší nelibost v šatně Realu. Vedle kouče Beníteze jsou prý nejvíce naštvaní kapitán Sergio Ramos a Kolumbijec James, podle kterých se tohle časté cestování podepisuje na Ronaldových výkonech.

A náladě mezi spoluhráči asi nepřidal ani fakt, že na svoji slavnou filmovou premiéru nedávno nepozval velký Cristiano ani jednoho z nich…