Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šeredová je z Buffonova života pryč! Brankář odvezl syna i milenku z nemocnice

Autor: ps

Pár snů, nejromantičtější dvojka Itálie, symbol dokonalé lásky. Všechno je pryč! Italský fotbalový brankář Gigi Buffon (37) definitivně vymazal modelku Alenu Šeredovou (37) ze svého života. Důkazem je čerstvě narozený syn, kterého si i se svojí milenkou odvezl z nemocnice.

Je konec! I když Šeredová ještě není s Buffonem rozvedená, těžko se budou vracet v čase. Brankář Juventusu si založil novou rodinu a vypadá náramně spokojeně. Jeho milá, televizní moderátorka Ilaria D´Amico, mu porodila syna Leopolda Mattiu.

Je to jen pár dnů, co se radovali, že porod proběhl bez komplikací, dnes už si to namířili z nemocnice domů. Chlapeček byl zabalený do bílé deky, šťastní rodiče si ho nesli ve slaměném košíku. Jednu rukojeť držela Ilaria, druhou Gigi. Jaká harmonie!

Synovi dali jméno Leopold Mattia.
Synovi dali jméno Leopold Mattia.

Buffon je tak momentálně jedním z nejšťastnějších mužů planety. Kromě čerstvého přírůstku se s klubem, kterému šéfuje Pavel Nedvěd, vyšvihl v italské lize tam, kam patří. Momentálně na 2. místo v tabulce Série A a dotírá na vedoucí Neapol.

Teď je ovšem řada na české modelce! I ona má údajně být v prvních měsících těhotenství, jejím milovaným je movitý podnikatel Alessandro Nasi. Synové Louis Thomas (7) a David Lee (5) už nového »tátu« znají, teď budou poznávat i nevlastního bráchu.

Holt život je někdy pěkná Itálie…