Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co se stalo s Berdychovou Ester? Kam se poděla ta kráska z plakátů?

Autor: ps

On ostřihal háro na pár milimetrů, ona úplně zdevastovala krásnou »hřívu«, se kterou zdobila titulní stránky prestižních magazínů i plakátů. Co se stalo, že tenista Tomáš Berdych (30) se svojí manželkou Ester (23) kompletně změnili vizáž?!

V červenci minulého roku si tak trochu v ústraní v Monaku řekli ANO. Deník Blesk byl u toho a Berdychovu svatbu pro své čtenáře zmapoval. Jenže půl roku po veselce, zdá se, zavládla ve vztahu Tomáše a Ester tak trochu prázdnota. Ale »koumácká dvojka« to vyřešila stylově, po svém! Ester totálně změnila vizáž!

„Sbohem, nudná blondýno! Nová image: sexy zvíře!“ napsala modelka na sociální sítě k fotce, na níž má okudlané kratší tmavé vlasy. Skoro byste ji nepoznali! A nebyl by to její miláček, aby se ke své lásce nepřidal. Tomáš před odletem do Austrálie na první major sezony také změnil účes.

Jeden z nejkrásnějších českých párů očividně ví, kudy z nudy. Nebojí se sáhnout ke změnám, léčit možné nedostatky a také se bavit na vlastní účet. Jak by jim to pak mohlo ve vztahu skřípat, když všechno hned dovedou léčit…?

Proměna Berdychovy Ester. Co na ni říkáte?
Proměna Berdychovy Ester. Co na ni říkáte?