Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kiki se odhalila na Srí Lance: Na pláži léčí rameno i duši

Autor: spo

Slunce, písek, moře. A Kiky. Na Srí Lance je to ráj na zemi, krásám ostrovního státu v jihovýchodní Asii podlehla i plážová volejbalistka Kristýna Kolocová, která tam vyrazila doléčit operované rameno. Fanoušky pak na svém oficiálním facebookovém profilu zahřála sexy fotkami.

Kolocová se v září podrobila operaci natrženého úponu v pravém rameni. Zákrok dopadl dobře a správným směrem se začaly ubírat i sportovní věci. "Kiky" po rozchodu s Markétou Slukovou konečně našla novou partnerku, v prosinci oznámila, že bude hrát s Michalou Kvapilovou.

Kristýna Kolocová poslal fanouškům trošku toho sluníčka
Kristýna Kolocová poslal fanouškům trošku toho sluníčka

"Není u nás jednoduché najít vysokou a volejbalově hotovou hráčku, která by měla na světovou úroveň. Míša k tomu má předpoklady, ale až budoucnost ukáže, jestli se nám spolu bude dařit," pochvalovala si novou partnerku Kolocová.

"Dlouho jsem nad tím nepřemýšlela, protože to je obrovská příležitost," řekla Kvapilová při představení nového beachvolejbalového páru v Praze.

Kolocová, která se Slukovou skončila pátá na olympiádě v Londýně 2012 a vyhrála i dva turnaje Světového okruhu, v současné době pobývá na Srí Lance.

"Zdravím vás a posílám trošku toho sluníčka do vymrzlé Prahy," napsala na svůj oficiální Facebook. "Rehabilitace i kondiční trénink probíhá dobře, čas na odpočinek a poznávání okolí se taky najde... Takže za mě palec nahoru," dodala Kolocová.

Za nás také palec nahoru!