Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

12 dětí s 8 ženami? Nadsamec z NFL čeká i po vasektomii další dvojčata

Autor: nit

Je snad hříčka přírody? Hráč amerického fotbalu Antonio Cromartie už má o osmi ženami deset dětí a na výživném každý rok platí v přepočtu přes 8 milionů korun. Další potomky už nechtěl, a tak si nechal udělat vasektomii. I přesto však jeho manželka čeká dvojčata.

V roce 2010 zaplatili New York Jets svému obránci Antoniu Cromartiemu 500 000 dolarů předem, aby mohl pokrýt výživné svým dětem. Teď vyšlo najevo, proč tehdy Cromartie potřeboval tak vysokou zálohu.

Podle New York Post platí cornerback svým deseti dětem každoročně 336 000 dolarů (asi 8,3 milionu korun), každý jeho potomek dostává měsíčně 3500 dolarů (asi 90 000 korun).

Možná i to byl důvod, proč se Cromartie rozhodl podstoupit vasektomii. Jeho manželka Terricka, s níž už má dvě děti, však je v současnosti opět těhotná a tentokrát čeká dokonce dvojčata.

„Ani jsem to Antoniovi hned neříkala, protože jsem si myslela, že to není možné,“ vyprávěla Terricka Cromartieová pro US Weekly. „V hlavě jsem si pořád přehrávala, jak se to mohlo stát. Měli jsme nechráněný styk, ale opravdu jsem si myslela, že tahle procedura je nejlepší ochranou, jakou jsme mohli mít.“

Poté, co se Cromartie oženil, zažil v NFL sérii skvělých sezon, třikrát se dostal do zápasu hvězd Pro Bowl. Z New Yorku sice na rok odešel, ale vloni se opět vrátil a s Jets podepsal čtyřletou smlouvu na 32 milionu dolarů.

Je zjevné, že peníze se mu v péči o děti budou hodit. Problém ale je, že minulá sezona mu příliš nevyšla a žádný z pětadvaceti milionů dolarů na další tři roky nemá garantovaný. V Jets zřejmě bude moct zůstat, jen pokud přistoupí na výrazné snížení platu.