Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Hertlova přítelkyně Aneta zářila na týmové oslavě Sharks: Nejhezčí partie!

Autor: ps

Chlapi i spoluhráči »slintali«, ona si užívala večírek po boku svého přítele hokejisty Tomáše Hertla (22). Jeho pohledná přítelkyně Aneta Netolická neměla mezi partnerkami hráčů San José Sharks konkurenci, její krása rozzářila 25. výročí vzniku klubu!

Přitom než se na slavnostní akci mladý český pár vydal, řešila Aneta »klasické ženské problémy«. Nemohla si vybrat róbu! „Bylo těžké sehnat něco, co by se mi líbilo, ale nakonec se to povedlo. Barvu šatů jsem vybírala také podle mých vlasů, tak doufám, že se mi to povedlo,“ vystřihla Aneta slušnou angličtinou přímo do kamery.

Jasně, musela si dát záležet, v San José se totiž slavila velká věc! Klub se žralokem ve znaku byl před 25 lety založen. „Jsem nadšený, že se můžu zúčastnit takového výročí. Je to skvělý zážitek a nemůžu se dočkat, až to všechno vypukne,“ třásl se Hertl před začátkem večírku, jako kdyby ho čekal zápas NHL.

Foto s maskotem nemůže chybět!
Foto s maskotem nemůže chybět!

Řekne se pětadvacet let, ale v hokeji to je dlouhá doba. Hra se za tu dobu změnila k nepoznání, v Kalifornii navíc »frčí« jiné sporty – americký fotbal, basket… Začátky klubu podle toho vypadaly. „Pamatuju si na první zápasy. Fanoušci tehdy ani nevěděli, jak fandit, z tribun se ozývaly jen takové zvuky. Za ty roky se to ale totálně změnilo a ze San José vyrostlo hokejové město. Jsem hrdý, že jsem mohl být jeho součástí,“ tiskl pěst na srdce bývalý dlouholetý kapitán Owen Nolan, který ve městě žije dodnes.

Zalíbí na teplém pobřeží Pacifického oceánu i Tomášovi s Anetou a usadí se tu?