Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

»Sporťačka« Puhajková: Svatební šaty jsem si zamilovala! Co s Tlustým plánuje?

Autor: ps

S hokejovou legendou Jaromírem Jágrem to nešlo, teď už se ovšem zdá, že se sportovní moderátorce Inně Puhajkové (29) »zapalují lýtka«! Jen co si na módní přehlídce v Brně vyzkoušela několik druhů svatebních šatů, jedny si zamilovala. Že by nás chtěla něčím překvapit?

Nažehlené vlasy, obličej jako obrázek, na nohou vysoké podpatky. Puhajková se opět vrátila do světa modelingu, který jí »přihrál« největší českou hokejovou hvězdu.

Ty časy se slavnou 68 už jsou ale pryč a Inna si maluje novou budoucnost, jenom z hokeje přeskočila na fotbal. Podle všeho ji vztah s jihlavským obráncem Petrem Tlustým maximálně naplňuje. Otázka tedy zní, jak si vysvětlit její narážky z Facebooku, kam umístila několik fotek v bílých róbách. „Tentokrát trochu více té klasiky,“ napsala u první. „Tolik jsem si tyhle šaty zamilovala,“ stálo u druhého obrázku.

Že by už Inna Puhajková myslela na svatbu?
Že by už Inna Puhajková myslela na svatbu?

Na obou to Inně nesmírně slušelo a kdejaký muž by si dokázal představit, jak vedle něho stojí u oltáře. Umí to i Tlustý? „Popravdě, žádné plány nemáme. Užíváme si přítomnost. Pořádně spolu ani nebydlíme, Petr je často kvůli fotbalu pryč, ale volný čas spolu trávíme,“ svěřila se nedávno s tím, je její rodiče blonďatého krasavce ještě ani neznají. „Ale s Petrovou rodinu už jsem se setkala,“ dodala.

Na prstýnky a velký obřad to zatím nevypadá. Puhajková má ráda život, jaký momentálně vede. „Nemám vnitřní pocit nebo potřebu, že bych ve svém životě něco zásadního měnila. Jsem spokojená.“