Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Povedená rodinka! Cyklokrosařka jela s motůrkem, táta s bráchou kradli ptáky

Autor: maš

Tahle vykutálená rodinka má podvádění v krvi! Otec a bratr belgické cyklokrosařky Femke van den Driessche (19), která měla na MS v kole zabudovaný motor, před rokem ukradli vzácné papoušky!

Zdálo se, že story o motorku v bicyklu mladé Belgičanky už bizarnější být nemůže. Svět ji pranýřuje, ona se naivně hájí: To kolo patřilo kamarádovi...

Tajemný přítel Nico Van Muylder tuto informaci potvrdil, ale Mezinárodní cyklistická unie to zřejmě nespolkne – hříšnici hrozí doživotní zákaz závodění a flastr až 2 a půl mega!

Na povrch se navíc dere stará špína! Otec podvodnice Peter spolu s bratrem Nielsem (také cyklokrosař - odpykává si dvouletý trest za doping!) před rokem ve Varsenare odcizili drahé papoušky.

Za to těmhle koumákům hrozí až pět let v „teplákách“ plus pokutu 82 tisíc korun. „Když jsem obsluhovala jiného zákazníka, popadli papoušky, hodili je do tašky a vypařili se. Přitom se chovali tak mile,“ vypověděla majitelka zverimexu. Díky záznamům z kamer, které nahrála na facebook, se brzy dozvěděla jména zlodějů. Šlo o vykutálené Van den Driesschovi.

Otec a bratr van den Driessche kradli papoušky.
Otec a bratr van den Driessche kradli papoušky.