Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Slovenská dračice mění vizáž. Jak se vám líbí blonďatá Cibulková?

Autor: pan

Jak oživit poněkud upadající kariéru? Dominika Cibulková to vzala pěkně od podlahy. Nebo spíše od hlavy. Slovenská kráska se na svých facebookových stránkách prezentovala změnou účesu a to poměrně radikální. Rodačka z Bratislavy změnila barvu svého tradičního účesu na blond. O fanoušků slavila změna vizáže poměrně úspěch.

Byla už desátou hráčkou světa, v roce 2014 si zahrála finále Australian Open, před sedmi lety byla mezi nejlepšími čtyřmi na Roland Garros. Teď se však slovenská hvězda potácí především vinou zdravotních problémů až na 66. místě světa.

A radost jí neudělal ani víkendový fedcupový zápas slovenských tenistek proti Austrálii v druhé světové skupině. Slovenky zde stejně jako v zápase českých tenistek v Rumunsku musely o celkové vítězství bojovat až do závěrečné čtyřhry. Na rozdíl od Plíškové se Strýcovou však duo Čepelová, Hantuchová na své soupeřky nestačilo.

Dominika Cibulková nastoupila k čtvrté dvouhře za stavu 1:2 pro Australanky, svoji roli proti nebezpečné Birrellové zvládla s přehledem a po jasném vítězství 6:3, 6:1 zajistila Slovenkám vyrovnání. Ani to však nestačilo.

Rodačce z Bratislavy se ani v letošním roce nějak extra nedaří. V Brisbane skončila ve druhém kole, v Hobartu došla sice až do semifinále, ale na Australian Open se pakovala již na první soupeřce, když nestačila na Francouzku Mladenovicovou. Přinese jí nový účes i štěstí?

Jak se vám líbí nový účes Dominiky Cibulkové?
Jak se vám líbí nový účes Dominiky Cibulkové?