Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Z toho se Jágrovi motá hlava. I parťáci z Floridy mají své sexy krásky!

Autor: top, ps

Válí na ledě, ale úchvatnými kousky se hokejisté Floridy mohou chlubit i v soukromí. Jaromír Jágr (43) není zdaleka sám, kdo má v týmu Panterů krásnou partnerku.

Nová múza české osmašedesátky Veronika Kopřivová (24) se s přítelkyněmi ostatních hráčů rychle skamarádila. Do noty si kápla především s dalšími dvěma blondýnkami, manželkou ruského obránce Dmitrije Kulikova (25) Emelií a s další ruskou krasavicí Marií Dorošinou, která čerstvě randí s finským útočníkem Aleksandrem Barkovem (20).

Hlavně Maria je pořádné číslo! Osmnáctiletá modelka s pomněnkově modrýma očima a nevinnou tvářičkou je zřetelně hrdá na své bujné (a zdá se, že přírodní) poprsí, které si ostošest fotí a se stejnou kadencí pak snímky zveřejňuje na sociální síti.

Její účet na Instagramu sleduje neuvěřitelných 1,9 milionu lidí! Jen pro představu, Jágrův veřejný Facebook sdílí 690 tisíc fanoušků, jeho Verunka má na Instagramu zatím 12 tisíc příznivců. Jejich počet ale od úterý, kdy vyšlo najevo, že chodí s Jágrem, závratnou rychlostí roste...

VELKÁ GALERIE!

Výlety na lodi jsou pro Marii a Alexandera nejlepší relaxací.
Výlety na lodi jsou pro Marii a Alexandera nejlepší relaxací.