Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy souboj tenisových krásek: Cibulková vyzvala Plíškovou

Autor: pan

Tipnout si v tomto pomyslném duelu vítězku, to je opravdu pořádně tvrdý oříšek. Zatímco ve vzájemných zápasech na tenisovém kurtu vede slovenská kráska Dominika Cibulková nad českou divou Karolínou Plíškovou těsně 1:0, v souboji půvabu je to bitva minimálně vyrovnaná.

Slovenská tenistka neprožívá na okruhu příliš dobré období. Na žebříčku jí patří až 66. příčka, na kterou se propadla díky řadě nepříjemných zranění. Neustálé návraty se podepsaly i na nepřesvědčivých výsledcích bratislavské rodačky.

Dominika Cibulková svým účesem překvapilaFoto Instagram.com

Šestadvacetiletá slečna už totiž byla desátou hráčkou světa, v roce 2014 si zahrála dokonce o titul na grandslamovém Australian Open, v roce 2009 si jako dvacetiletá  vyzkoušela i semifinále Roland Garros.

Vždy usměvavá Slovenka však na dobré náladě rozhodně neztrácí. Velmi čile komunikuje se svými fanoušky na sociálních sítích, kde prezentuje nejen své zážitky z cest, ale s příznivci se dělí i o nejnovější videa a zajímavosti ze svého soukromého života.

Sexy šaty Karolíny Plíškové


O nic pozadu nezůstává ani česká fedcupová hrdinka Karolína Plíšková. O dvě minuty mladší dvojče Kristýny Plíškové české fanoušky uchvátilo především fantastickým výkonem jak v listopadovém finále proti Ruskám, ale i podobnou exhibicí v prvním kole letošního ročníku, kdy stejně jako proti Šarapovové a spol. pomohla otočit nepříznivé skóre 1:2 proti Rumunsku.

Rodačka z Loun s příznivci sice tak čile jako její slovenská kolegyně na sociálních sítích nekomunikuje, v půvabu však za Cibulkovou rozhodně nezaostává.

Příkladem budiž nejen série fotek v odvážných pózách, kterými se stejně jako její sestra Kristýna prezentovala, ale především róba, s kterou se vytasila během slavnostního večera předávání českých Slavíků.

"Šaty mi navrhovala Beata Rajská. Známe se, a teď jsme se domluvily, že budeme spolupracovat, když se to tak povedlo,“ okomentovala sexy róbu tenistka.

Že byli přítomní muži s české tenistky trošku mimo, není třeba zdůrazňovat. „Tak muži mi úplně do očí určitě nekoukali, včetně moderátora, ale tolik jsem to nesledovala," přiznala čtrnáctá hráčka světa.

Karolína Plíšková na Slavících ohromila
Karolína Plíšková na Slavících ohromila