Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Všechnopárty: Jste čtvrtá nejkrásnější na světě, žertoval Šíp s Elhotovou

Autor: bbq

S krasavicí českého basketbalu Kateřinou Elhotovou si Karel  Šíp popovídal v oblíbené talkshow Všechnopárty nejen o tom, proč se českému týmu nepodařilo probojovat na OH v Riu. Chtěl také vědět, jaké jsou osobní cíle mladé nadějné sportovkyně.

„Nemůžu začít žádnou gratulací,“ uvítal ve své páteční Všechnopárty Karel Šíp basketbalovou reprezentantku z OH v Pekingu a v Londýně. A proč? Ženský basketbal se totiž propadl a na letošní olympiádu v Riu tým nejede. „Nastaly generační proměny, musíme si zvyknout,“ připustila Elhotová , která vysvětlila, že spoluhráčky je třeba poznat „jak na hřišti, tak mimo něj“.

Pak již populární moderátor změnil téma a basketbalistce připomněl, že je jednou z nejkrásnějších sportovkyň světa. Závodnice sice drobně polemizovala, ale zdatný Karel Šíp jí ubezpečil, že je čtvrtá.

Basketbalistka Kateřina Elhotová ve Všechnopárty Karla Šípa
Basketbalistka Kateřina Elhotová ve Všechnopárty Karla Šípa

„Moc dobře nehrajete, ale jste pěkná,“ vysvětlila basketbalistka nahlas publiku moderátorovu narážku a dodala: „Raději bych byla, kdyby se o mě psalo jako o nejlepší basketbalistce světa.“

Za největší zážitek považuje večerní focení s nedostižným jamajským sprinterem Usainem Boltem . „Bylo tam vidět bělmo a bílé zuby,“ odpověděla Kateřina na Šípův dotaz, zda na snímku nebyla jen tma.

Kateřina by si nyní, kdy nemůže na OH, ráda zajela na zkušenou do USA. Také uvažuje o Španělsku. Pomýšlela i na Turecko, ale vzhledem k poměrům, které tam vládnou, do této destinace zřejmě vbrzku nepojede.

BASKETBALOVÁ KRÁSKA KATEŘINA ELHOTOVÁ