Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ostrá hádka je pryč. S Vašonem jsme pořád kamarádi, ujistil Brabec

Autor: pod

Pěkně od plic si vynadali. Kdyby je spoluhráči neuklidnili, možná došlo i na strkanici. Sparťané Jakub Brabec a Lukáš Vácha si v utkání v Olomouci (2:0) vyměnovali názory skutečně ostře. Že by měla tato hádka na tým před zápasem v Laziu nějaký vliv? To Brabec na svém Facebooku vyloučil.

Vácha se v Olomouci nejdříve dostal do konfliktu s domácím útočníkem Michalem Ordošem. Hned chvíli poté pak došlo dokonce na hádku se spoluhráčem. Rozjetý sparťanský záložník si něco od plic vyříkal s Brabcem, ten si ještě zaťukal na čelo.

Olomouc - Sparta: Konstruktivní diskuze? Brabec se pohádal s Váchou
Video se připravuje ...

Problémy v kabině ale nehrozí. Alespoň podle Brabcova příspěvku na jeho oficiálním Facebooku. „Ahoj všem! Rád bych vás ujistil, že jsme s Vašonem pořád kamarádi,“ píše sparťanský stoper.

Každý, kdo někdy hrál fotbal, ví, že to bez emocí prostě nejde,“ dodává Brabec k fotce, na které se s Váchou objímá za ramena a oba fotbalisté jsou vysmátí od ucha k uchu.

Ahoj všem! Rád bych vás ujistil, že jsme s Vašonem pořád kamarádi :-DKaždý, kdo někdy hrál fotbal, ví, že to bez emocí prostě nejde:)

Zveřejnil(a) Jakub Brabec dne 15. březen 2016