Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kadeřábek a Chlebovská: Zásnuby! Derby šlo stranou

Autor: bko

Chodí spolu už dva roky, nyní se rozhodli pokročit ve svém vztahu dál. Fotbalista Pavel Kadeřábek se zasnoubil s modelkou a reportérkou iSport TV Terezou Chlebovskou. Radostnou novinu oznámili na Twitteru a Chlebovská se hned pochlubila zásnubním prstýnkem. Sledování derby Slavie se Spartou, za kterou Kadeřábek hrál, až do konce minulé sezony, pro ně nebylo tentokrát zdaleka hlavní událostí dne.

Nejdříve v sobotu přispěl k důležitému vítězství Hoffenheimu nad Hamburkem 3:1, o den později Kadeřábek požádal o přestup – mezi ženáče. Sama Chlebovská zachytila romantický moment na sociální síti. Její odpověď byla jasná: „Miluji tě. ANO. Co dnes předčilo derby,“ napsala k fotografii.

Chlebovská následovala svého přítele do Německa poté, co se rozhodl zkusit štěstí v bundeslize. V roce 2012 vyhrála soutěž Česká Miss, ve fotbalovém prostředí je známá nejen jako přítelkyně reprezentačního obránce. V minulosti pracovala jako reportérka během zápasů Ligy mistrů, připravovala i reportáže ze Synot ligy pro iSport TV a videoblogy z Německa Alles Gute.

Bývalý sparťan Pavel Kadeřábek se svou přítelkyní Terezou Chlebovskou
Bývalý sparťan Pavel Kadeřábek se svou přítelkyní Terezou Chlebovskou